Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Pippigoja

4 kyckling filéer
1 liten burk skivad annanas i egen juice
1 gul lök
1/2 banan
1 msk sweet chili sauce
en näve chasew nötter, saltade
salt och pepper efter behov
maisena redning

Strimla filéerna
Hacka löken
Bryn filé och lök tillsammans m litet av annanas spadet och salt
Skiva bananen tunt och släng i den
Skär annanasen och hiva ned den också (i grytan altså)
Häll därefter i resten av annanas spadet, späd ut m vatten om du tycker det blir för skarpt
Smaka av med en msk av sweet chilisåsen
Låt detta stå och puttra 5-10 minuter, smaka av m jämna mellanrum red m maisena redningen tills du gillar konsistensen

När du är nöjd med smaken på pippigojan släng i en näve cashew nötter.

Smakar bäst ihop med ris.



daniella
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N