Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Frukoströra UllaRolf

4 hårdkokta ägg
smör efter behag (Bregott passar bäst tycker ju jag)
salt, också efter behag

Hacka äggen medan de är varma, lägg dem i en skål
Blanda i smör och salt
Blanda
Röran är klar när den är degig och klickbar

Ät [u]omgående[/u], gärna på limpa/ polarkaka/ knäcke.

OBS, funkar EJ att spara till dagen efter. (vilket är bra, för den är inte vare sig GI anpassad eller viktväktarmässig, men väldigt väldigt god:-)



daniella
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N