Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pollykaka

3 ägg
2 dl socker
200g mörk blockchoklad
100g margarin
1/2 dl vetemjöl
1 stor påse polly

Sätt ugnen på 175g
Vispa ägg och socker pösigt
Smält blockchokladen och margarinet tillsammans.
Blanda allt i en bytta tillsätt mjölet o pollypåsen.
Grädda i en bröad form i ca 25-30 min beroende hur kladdig man vill ha sin kakan.
Serveras ljummen med vaniljglass eller lättvispad grädde

Jag tycker kakan är bäst dagen efter man bakat den då är den härligt seg. kan man servera den till kaffet



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N