Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Havrebollar (18 st)

Havrebollar 18 st

250 g smör
2 1/2 dl socker
7 1/2 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
1 msk kakao
1/2 dl kokt kaffe

Vispa socker och margarin poröst. Häll ner havregryn, vaniljsocker, kakao och kaffe. Vispa ytterligare 5–6 min för hand. Forma smeten till bollar och vänd dem i kokos. Låt dem stelna i frysen under några min.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Havrebollar (18 st) | Recept | Bröd & Bakverk | Kakor & Småkakor

Är det någon som kan receptet på dom jättegoda havrebollarna som man kan köpa ute som är fluffiga. Inte dom med vit skum utan dom man kan köpa i kiosker och liknanade... Very Happy


Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N