Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Recept från USA

Har en fråga. Har sett ett programm med Oprah Winfrey där det bakades en efterrätt med corn sirup. Någon som vet vad detta kan översättas med här i Sverige, det är alltså inte marple sirup = lönnsirap. Kan man kanske använda sirap ?? Någon förslag.....
Det verkade vara en efterrättspaj av något slag, såg sagolikt god ut. Damen ifråga som hade hittat på receptet vann 1 milj DOLLAr så den måste vara god. :wink: 

 
 
 

  Recept från USA | Recept | Övrigt | Prat om mat

Hej,Här är receptet: http://www2.oprah.com/foodhome/food/recipes/food_20050912_oatshoneypie.jhtml/L.
engodvän till mej har sökt på nätet

Majssirap

Majssirap är en i media använd benämning för isoglukos.IsoglukosIsoglukos är en tjockflytande lösning, där stärkelsen till största delen är hydrolyserad och där glukosen till 40-90% omvandlats enzymatiskt till fruktos (isomeriserats). Den relativa sötheten för en produkt med ca 50% fruktos är 1,0. Denna produkt kan jämföras med invertsocker.Främst i USA har isoglukos fått en mycket stor marknad och är där ungefär lika stor som för vanligt socker, eftersom man i USA har tillgång till billig majsstärkelse. Produktnamnen på isoglukos är flera; isomeros, HFS och HFCS, dvs High Fructose Corn Syrup. Isoglukos används i stället för sockerlösning eller glukossirap i dryckes- och konservindustrin och i bagerier, men kan också användas för att framställa ren fruktos.Isoglukos innehåller små mängder maltos och maltotrios. Isoglukos deklareras som glukosfruktossirap eller fruktosglukossirap beroende på vilket det är mest av. (Rev dec 2004)

oldwolfiehar slagit på corn o får då havre

o syrup som e saft av nåt

o då blir de ju havremjölk kanskefats jag e bergis ute o cyklar :oops:

oldwolfie

Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N