Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Smördegsinbakad oxfilé



Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Salta och peppra oxfilén.
Bryn den runtom i het stekpanna i smör.

Skala och skiva vitlöksklyforna tunnt och repa timjan.
Lägg oxfilén på smördegen, strö ut vitlök, timjan och ost alldeles intill köttet.
Rulla ihop degen runt köttet och fäst ordentligt.

Pensla med äggula runt om och stek i ugnen ca 20 - 30 minuter (tills innertemperaturen är 58 - 60 grader).

Låt oxfilén vila ca 15 minuter innan servering.

Ingredienser
Oxfilé, Salt, Smör, Vitlök, Timjan, smördeg 300g, Riven Västerbottensost, Äggula

Recept på smördeg hittar du HÄR



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N