Recept

 
   

Grönsaker | Koktid | Tillagningstid

Koktid för olika grönsaker. Koktiden varierar på vilken grönsak som tillagas, på användningsändamål, om varan skurits i mindre bitar och på personlig smak. Angivna tillagningstider är bra att utgåifrån och sedan anpassa till din egen smak.
         
  Adzukibönor
Webmaster Jim Admin
 
  Släpärter
Webmaster Jim Admin
 
  Kålrabbi
Webmaster Jim Admin
 
  Vitkål
Webmaster Jim Admin
 
  Blomkål
Webmaster Jim Admin
 
  Skärbönor
Webmaster Jim Admin
 
  Bruna linser
Webmaster Jim Admin
 
  Brytbönor (haricots verts)
Webmaster Jim Admin
 
  Åkerärter
Webmaster Jim Admin
 
  Märgärter
Webmaster Jim Admin
 
  Vit sparris
Webmaster Jim Admin
 
  Kinesisk kål | salladskål
Webmaster Jim Admin
 
  Spritärter
Webmaster Jim Admin
 
  Borlottibönor
Webmaster Jim Admin
 
  Vaxbönor
Webmaster Jim Admin
 
  Pintobönor
Webmaster Jim Admin
 
  Broccoli
Webmaster Jim Admin
 
  Bondbönor
Webmaster Jim Admin
 
  Gul lök
Webmaster Jim Admin
 
  Romanesco
Webmaster Jim Admin