Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gryta med filé, äpple och curry (4 port)

500 g fläskfilé
1 msk smör
1 tsk salt
1 1/2 tsk curry
3 dl vispgrädde
3 skalade och urkärnade äpplen

Putsa och skär köttet i skivor. Bryn i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Tillsätt salt, curry och grädde. Efterstek under lock på svag värme, 5-8 min. Skär äpplena i tunna klyftor. Lägg dem i grytan och låt alltsammans koka ytterligare 3-5 min. Servera med kokt, pressad potatis eller ris och sallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N