Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Krämig färsrisotto 4 port

3 dl långkornigt ris
1 purjolök
2 paprikor, gärna olika färger
400 g köttfärs
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl crème fraiche med paprika och chili
persilja

Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Fräs purjolök, paprika och köttfärs i olja tills färsen är genomstekt. Krydda med salt och peppar. Vänd ner det färdigkokta riset och crème fraichen i blandningen. Klipp över persilja och servera med sallad och bröd.


Receptet kommer från ica.se



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N