Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

HJÄLP!

Har gjort rabarbersaft, men den blev alldeles för söt :evil: . Vad kan jag göra?
Jag har bara rabarber, citron, vatten o socker i den. Den har inte kokats, utan stått i två dygn och sen rörde jag bara i sockret. Den ska frysas så därför behövs ju inget konserveringsmedel.
Ska jag "göra om den" med lite mer rabarber och citron eller vad tror ni??

// Norpan



Norpan
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N