Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Eriks senapssill

Eriks senapssill (Erik Lallerstedt)

4 inlagda sillfiléer, skurna i gaffelbitar
(gärna danska sillfiléer)
1 msk Colemans senapspulver
1 msk dijonsenap
2 msk majonnäs
2 msk socker
1 msk senapsfrön
2 msk gräslök, skuren
1 tsk färskpressad lime

Blanda alla ingredienserna utom sillfiléerna till en jämn smet. Låt vila ½-1 timme i rumstemperatur så att sockret smälter ordentligt. Blanda ned sillen så att gaffelbitarna ”binds”. Får du över av ”smeten” kan du spara den och servera den till exempelvis gravad lax, krabba eller annat skaldjur. Kokt potatis är gott till, men rågbröd eller rostat knäckebröd är ett strå vassare för lilla ”maggen”.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N