Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Auberginedip

Auberginedip

2 stora auberginer (ca 300 g styck)
2 msk citronjuice
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1/2 dl finhackad bladpersilja
1/2 dl tahini (sesampatse)
salt, peppar & ev chilipeppar

Sätt ugnen på 200°C. Pricka auberginerna med en gaffel och ugnsbaka på ett fat tills de är mjuka i ca. 35-45 minuter. Dela auberginerna och skrapa ut fruktköttet med sked. Mixa med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar, chilipeppar.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N