Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Varma pitabröd med kyckling och gorgonzola

4 pitabröd
250 g bladspenat, fryst eller färsk
250 g kycklingfilé
salt, peppar
smör eller olja till stekning
1 vitlöksklyfta
100 g gorgonzola

Sätt ugnen på 200°

Förbered bröden anvisning på förpackningen.
Tina ev spenaten
Salta och peppra kycklingen. Bryn dem runt om i en stekpanna. Efterstek ca 15 min mitt i ugnen.
Hit går det bra att förbereda

Sätt under tiden igång smörgåsgrillen eller våffeljänet.

Hacka vitlöken.
Fräs spenaten med vitlöken i ca 3 min.
Smaka av med salt och peppar.
Skiva kycklingfiléerna och fyll pita bröden med dem, spenat och ost.
Värm bröden i smörgåsgrillen eller våffeljärnet tills osten smälter.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N