Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Varm ägg- och ansjovisröra 4 port

4 hådkokta ägg
1 gul- eller röd lök
1 burk ansjovisfiléer 100-125 g
smör eller margarin
½ dl finhackad dill

Skala och hacka ägg och lök.
Skär ansjovisen i små bitar.
Fräs löken mjuk i lite fett.
Blanda ner resten av ingredienserna och låt det bli genomvarmt.
Servera direkt, gärna på rostat bröd



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N