Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Korvgryta med ris 4 port

Tillagningstid ca 30 min

1 gul lök
smör eller margarin
2½ dl ris, långkornigt
6 dl buljong (tärning)
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
½ tsk timjan
6-8 wienerkorvar (eller annan korv)
1 paket djupfrysta ärtor (250 g)

Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i en kastrull.
Blanda ner riset och rör om.
Häll i buljongen.
Salta och krydda.
Koka på svag värme under lock ca 15 min.
Skä korven i bitar.
Lägg korv och ärtor ovanpå riset.
Låt allt koka tills riset är klart och korvarna varma, 5-10 min



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N