Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vingele' med guldlöv för lyxig men enkel presentation

Vingele' med guldflingor

1/2 flaska vitt desertvin, Rhiesling eller dyl
2 till 3 tunna guldlöv (valfritt, ger ingen smak)
4 gelatinblad
lite kallt vatten

lägg gelatinbladen i litet kallt vatten så de mjukas upp, men inte smälter.

lägg det uppmjukade gelatinet i lite av vinet och värm sakta för att smälta gelatinbladen.

tag guldbladen och riv i små flingor och rör ned i gelatinvinet, häll över resten av det kalla vinet (rumstemperatur), rör försiktigt och låt sedan sitta tills gelatinvinet svalnat och coagulerat till gele'.

använd en cklick för gåsleverpate, anka, eller vilt för fin presentation.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N