Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Karamellgummans chokladkola

1 1/2 dl grädde
1 1/2 dl socker
1 1/2 dl sirap
1 msk smör
blockchoklad
Blanda allt utom chokladen i en kastrull. Låt koka upp och sedan sjuda tills smeten klarar kulprovet.
dra kastrullen från värmen och lägg i ca 20 g av chokladen. Rör om tills den har smält. Häll upp i en oljad form och ställ kallt. Dela sedan i bitar och doppa dem i smält choklad.
Som omväxling kan man blanda ner några droppar mintolja i kolasmeten.


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N