Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pinnbröd

Pinnbröd:
2 1/2 dl vatten
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 dl vatten


Tillagning
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt vatten. Knåda degen.
Detta går utmärkt att göra i en plastpåse om man är ute i naturen.
Man kan även ta med sig färdig deg i en plastpåse.
Rulla degen till fingertjocka längder som viras runt en pinne
Grädda över glöden till de är gyllenbruna.
Goda att äta naturella med eller utan smör/mjukost.
Prova att linda deg runt korven, eller linda bacon runt degen innan den grillas.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N