Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Julmuffins

Idl russin. 2 ägg. 2 dl. socker. 1 dl. flytande margarin. 1 dl. matlagningsgrädde. 1 dl. (starkvins)glögg. 5 dl. vetemjöl. 2 tsk. bakpulver. 1/2 tsk. salt. 2 dl. hela hasselnötter.

Glasyr: 2 dl. florsocker. 2 msk. glögg. valnötter.

Vispa ägg & socker pösigt i en skål. Rör försiktigt ner margarin, grädde & glögg. Blanda mjöl, bakpulver, salt, russin & nötter i en annan skål. Rör ihop äggsmeten försiktigt med mjölblandningen. Skeda upp upp i muffinsformar. Grädda i 225 grader ca. 15-20 min. Glasyr: Blanda florsocker & glögg till en jämn slät glasyr som breds på de avsvalnade muffinsen. Garnera med valnöten



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N