Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Passionsfrukt pannacotta med vaniljflarn

Passionsfrukt pannacotta med vaniljflarn



En härlig söt-syrlig kombination.

1L vispgrädde
4 blad gelatin
250g socker
1 vaniljstång
200g passionpuré

Blötlägg gelatinen, koka ihop alla andra ingredienser,
tillsätt sedan gelatinen, sila genom en fin chinois & häll över i portionsformar.
Kyl & servera.


Vaniljflarn

250g mjöl
200g socker
50g vaniljsocker
250g smält smör
250g äggvitor (c:a 8st)

Blanda ägg & socker, tillsätt mjöl, sedan smör.
Smeta ut tunt på silikonmatta & baka @ 175°C tills gyllene brun.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N