Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ost och spenatsoppa i glas

Den här soppan kan man laga en dag i förväg och sedan göra det sista före serveringen. Soppan är lika god var som ljummen.

Ingredienser 10 glas

2 gula lökar
smör
2 msk vetemjöl
1 liter mjölk
2 hönsbuljongtärningar
1 dl vispgrädde
200 g Kvibille Prästost
150 g färsk spenat

Garnering:
½ dl hasselnötter

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull.
Rör i mjöl och tillsätt mjölk och buljongtärningar.
Låt soppan koka ca 3 min.
Rör i grädde och ost. Hit kan man förbereda.
Mixa spenaten och soppan i omgångar.
Värm soppan och häll upp i små glas. Strö över hasselnötter och ost.

Receptet är från Arla



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N