Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tre små tapas

Tre små tapas
4 port
(receptet är taget från tv4.se)

Tapas ett:
6 skivor salami
2 msk rostade pinjenötter
2 tsk kapris
1 tsk olivolja
10 st oliver

Tapas två:
1 st paprika
1 kvist rosmarin
2 msk kesella
1/2 dl gröna och svarta oliver
nymalen svartpeppar
salt

Tapas tre:
1 st stekt kycklingbröst
1/2 st avokado
1/2 st chilifrukt
lite grönsallad


Tillagningstid:
Under 20 min


Tapas ett:
Blanda samman allt och lägg upp det i en trevlig skål, jämnt fördelat.

Tapas två:
Kärna ur paprikan och lägg den i kokande vatten i 2-3 min. Tag upp den och lägg den i iskallt vatten så att den kyls ner. Skala och skär den i grova strimlor. Repa bladen från rosmarinkvisten. Blanda alla ingredienser. Smaksätt med salt och peppar. Lägg upp det i ett glas.

Tapas tre:
Skär ner kycklingbröstet och avokadon i små bitar. Skär chilin i tunna ringar. Riv salladen. Blanda allt i en bunke. Salta och lägg upp i en skål.
annons:



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N