Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vegetarisk solskenslasagne

ni får ta ingredienserna sisådär på en höft
de blir bäst så





-från "Carola Magnusson Veckans recept 2002"





lasagneplattor

Bechamelsås:
smör
vetemjöl
Arla Herrgårdsost , ekologiskt, riven
havssalt
peppar

Bechamelsås_
mjölk

Tomatsås:
gula lökar , stora, finhackade
olivolja
tomatpuré
krossade tomater
morötter , fint rårivna
cottage cheese, KESO grillad paprika
italiensk salladskrydda
balsamvinäger
havssalt


Gör så här:

TOMATSÅS:
Fräs lök i olivolja. Tillsätt tomatpuré, fräs ytterligare några minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt småputtra ca 10 min. Ta kastrullen från plattan och tillsätt morötter, KESO, kryddor och balsamicovinäger.
BECHAMELSÅS:
Smält smör, rör ner vetemjöl. Späd med mjölken. Tillsätt den rivna osten. Salta och peppra.
Varva lasagneplattor med tomatsås och bechamelsås. Grädda i 200 graders varm ugn ca 45 minuter.



madame
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N