Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

God sillinläggning

Den här inläggningen gjorde jag till jul och påsk när jag jobbade som kallskänka i charkdisken för några år sen. Den blev väldigt populär bland kunderna, som började fråga efter den även andra tider på året.

Gör så här:
2 burkar matjessill i bitar
1/2 dl hackad rödlök
2 msk hackad dill
Marinad:
2 msk ättiksprit
2 msk olja
3/4 dl socker
1 dl krossade tomater
1 dl vatten
10 krossade kryddpepparkorn
10 krossade svartpepparkorn

Varva matjesbitarna i en burk med rödlök och dill. Blanda ihop marinaden och häll den över sillen. Låt stå kallt minst 1 dygn innan den ska ätas, så smaken hinner komma fram.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N