Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Veckosallad

En enkel och bra sallad som är god till det mesta. Dessutom står den sig länge i kylen om det nu skulle bli något kvar eller om man gör en stor sats på en gång.

½ Vitkålshuvud - finstrimlat
4-5 Morötter - rivna
Paprika röd eller gul - strimla tunnt
Purjolök - finstrimlad (eller rödlök)

1 dl Olja (mat eller olivolja
1 dl Äppelcidervinäger
½ dl Socker
1 tsk Salt
Koka ihop dessa fyra ingredienser och häll det varmt över grönsakerna. Strö över lite pepparmix eller svartpeppar och vänd runt det hela. Blir bara godare om det får stå ett tag.

Kan stå 1 - 2 veckor i kylen - behändigt att bara ta fram.



Eva St
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N