Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Så här gör du perfekta popcorn på spisen

Vilket fett du poppar du i?
För att få den bästa smaken och få popcornen krispiga ta både rapsolja och smör i kastrullen.

Ingredienser:

  • 1 msk rapsolja/kokosolja
  • 1 msk smör
  • 1 dl majskorn

Lägg i smöret/olja i en tjockbottnad kastrull. Hela bottnen ska vara täckt.
Sätt spisen på medelhög värme (cirka 75% av din spis maxvärme) och lägg i fem majskorn i kastrullen.

Så fort du ser och hör att alla fem popcorn har poppat så häll snabbt i resten av majskornen i kastrullen, täck bara bottnen. Skaka kastrullen så att oljan, smöret och majskornen blandas. Slå av värmen på spisen, men ha kvar kastrullen på plattan. 

 


Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N