Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bensons dill- och kumminsnaps

Ingredienser:

3 1/2 dl renat brännvin
1 matsked kummin
2 matskedar dillfrö
1 liten bit citronskal (stor som en femkrona)

Gör så här:
Blanda alla ingredienserna i en flaska (kom ihåg att bara ta det yttersta gula skalet på citronen, annars kan snapsen bli bitter av det vita underskalet).

Låt dra i 2 veckor, sila av kryddorna och servera.



gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N