Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Inlagda Plommon

Inlagda Plommon

Skålla plommonen snabbt i kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom att lägga i kallt vatten.
Skala plommonen.
Koka socker och vatten till en sockerlag.
Lägg i de skalade plommonen, koka upp, och dra sedan kastrullen från värmen.
Häll i konjaken För en lyxigare variant.
Blanda försiktigt, lägg plommon och vätska i rena varma burkar.

Klart att servera efter ett par tre veckor.

Ingredienser
1 kg plommon (gärna lite större plommon)
5 dl vatten
3 dl socker
3 dl konjak




Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N