Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kashmiri icetea

Kashmiri icetea

Ingredienser

Flytande honung
1,5 msk mandel, malen
2 nypor hel saffran
1 st kanelstång
4 st kardemummakärnor
1 tsk teblad

Tillagning
Koka upp allt utom mandel och honung.
Sänk värmen och låt sjuda i 5 minuter.

Fördela mandelpulvret i botten av varje kopp och fyll kopparna med te.
Smaksätt med honung.

Försök hitta så mörk och smakrik flytande honung som möjligt.
Honungen i Kashmir ser ut som mörk sirap.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N