Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tom kha gai / Thailänsk Kycklingsoppa



2 portioner

300 g kycklingfilé
400 ml kokosmjölk
1 dl vatten
150 g champinjoner
1 st tomat skuren i bitar
1 msk fisksås
1 msk lime juice
1 tsk ros dee (kyckling) (en slags buljong pulver, köp utan smakförstärkare!)
1 st koriander
50 g tom kha paste
______

Koka kokosmjölk och vatten.
Lägg i tom kha paste och rör om.
Lägg i kyckling skuren i bitar.
Låt koka tills kycklingen är klar.
Lägg i champinjoner, fisksås, lime juice, ros dee och tomat.
Strö över koriander.
Lägg på ett lock och ta bort från spisen.
Servera med jasminris.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N