Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tortellini med tomatsås och parmesan - Tortellini al pomodor



- Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en
typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätten. Det här är
tre klassiska italienska julrätter som kommer från Bologna i regionen
Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. säger Christian
Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle
och havet.


Tortellini al pomodoro e parmigiano reggiano
Tortellini med tomatsås och parmesan


4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
- 400 g Barilla Tortellini Grandi Prosciutto di Parma
- 1 dl olivolja
- 3 dl Barilla tomatsås Basilico eller all’Arrabbiata
- Finriven parmesan

Gör så här:
Värm olivoljan i en stekpanna. Häll i tomatsåsen och låt sjuda i cirka
4 minuter. Koka tortellinin enligt anvisningar på paketet och tillsätt
den i tomatsåsen. Lägg upp i en skål och strö parmesan över. Servera
genast!



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N