Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Recept chokladtryfflar

Tillagning av Chokladtryffel

Blanda socker med grädde och koka upp.
Hacka chokladen och låt den därefter smälta i den varma gräddblandningen. Vispa till en jämn smet.
Tillsätt smöret och rör återigen till en jämn smet.
Häll i en form och låt kallna i kylskåp några timmar. Jag använde en 2 liters brödform så att det blir en rektangulär form på den stelnade tryffeln.
Skär lagom stora bitar och sikta över kakao.

Ingredienser till Chokladtryffel

1 dl vispgrädde
3 msk Mörkt Muscovadoråsocker
2 msk Ljust Muscovadoråsocker
200 g mörk choklad
25 g smör
2 msk kakaopulver



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N