Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Val av knivar

Hej! Har tittat på japanska knviar och blir lite förvirrad. De har namn som Santuko, Gyoto och Usuba. Vad står dessa namn för. Exempelvis har Tojiro dessa namn. På formen ser det ut som att Gyoto är detsamma som kockkniv, Usuba detsamma som grönsakskniv men vad är Santoku? Om man väljer japanska knivar av god kvalité, vad använder de för kniv till att skära tunna laxskivor, att skära braöd osv. Är det någon som kan ge en bra förklaring? Tacksam för hjälp.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N