Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fisk med mandeltäcke 4 port

400 g djupfryst sejfile eller annan vit fisk
salt, peppar
2 skivor vitt formbröd
50 g riven ost 10 %
2 äggulor
25 g flagad mandel
Servering
potatismos
gröna ärter
Ugn 225 grader
Gör så här.
1. Halvtina fiskblocket och skär det i 2 cm tjocka skivor.
Lägg skivorna tätt intill varandra på ett smort ugnssäkert fat.
Salta och peppra.
2. Kantskär brödet och smula det. Rör i ost och äggulor med en gaffel.
Fördela massan över fisken. Strö över mandel.
Stek mitt i ugnen tills fiskköttet är vitt och fast, ca 20 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N