Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ett recept på Japansk mat - Rorukatsu (Baconrullar)

Rorukatsu (Baconrullar)

För fyra personer
600g Fläskfilé
1 pkt Bacon
Vetemjöl
Ägg
Ströbröd
Matolja
Salt och peppar

Dryck: Misusoppa, te eller öl
Ris: Japanskt eller grötris

Tid: 40 min




Dela fläskfilén i 1 - 1,5 cm stora bitar.
Salta och peppra fläskfilén.
Rulla bacon runt fläskfilébitarna.
Häll upp vetemjöl på en tallrik, ströbröd på en annan och ägg (både gulan och vitan) på en tredje tallrik.
Rulla baconrullen först i vetemjölet, sedan i äggblandningen och till sist i ströbrödet.
Häll rikligt med matolja i en djup kastrull och friterabaconrullarna tills de är ljusbruna. Temperaturen bör liga på ca 170 grader.



gulli G
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N