Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

TORSKPICCATA

Torskpiccata 2 port
300g torkfilé
1 msk mjöl
2 msk vatten
1 ägg
1 dl riven ost
2 msk margarin

Sås:
2 msk tomatketchup
1 msk tomatpuré
2 dl vatten
salt och peppar

Tina fisken nästan helt. Dela blocket mitt av och klyv sedan de fyrkantiga bitarna till två tunna plattor. Vispa samman mjöl och vatten, vispa i ägget och rör ner ost och salt. Vänd fisken i blandningen och stek knapp medelvärme till fin guldgul färg. Vispa under tiden samman ingredienserna till såsen direkt i en kastrull. Koka under omrörning och sjud några minuter. Smaka av. Servera med kokt ris, såsen och brytbönor.





Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N