Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vaniljsnaps

Dela tre vaniljstänger på mitten och skrapa ut kärnorna och skär sedan vaniljstängerna i mindre bitar. Pilla ner allt i en helflaska Brännvin Special. Låt det stå och dra i en vecka. Sila från brännvinet och häll det i en fin flaska. Serveras lätt kylt.



gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N