Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lövbiffsrullader

Lövbiff av nöt
Färskost med vitlök/pepparrot/peppar efter egen smak (Cantadou rekommenderas)
Färsk persilja/timjan/basilika.

Så mycket färskost som ryms rullas in i en lövbiff (lås med en tandpetare)

Bryn och låt eftersteka i medelhög värme så att osten precis börjar bli varm.

Slå på grädde och låt småkoka, klicka i lite extra ost i grädden så att såsen får smak också.
Servera med ris och lämplig kryddört



Bengt Malmgren Malmgren
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N