Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Etruskisk Marinad

Etruskisk Marinad


Ingredienser:

½ dl rosmarin, färsk
½ dl timjan, färsk
½ dl salvia, färsk
2 vitlöksklyftor
salt och saft av 1 citron
2 dl extra virgin oliv olja
salt och svartpeppar


Gör så här:

1. Hacka örter och vitlök och rör ner olja, citronsaft och skal. Krydda med salt och peppar och stöt i mortel tills allt blandats väl.

2. Gnid in marinaden på kött eller fågel och låt marinera över natten.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N