Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bombay Aloo

Bombay Aloo 4 port


Ingredienser:

675 g potatis
40 g smör
1½ tsk gurkmeja
1 msk koriander
1 stort lagerblad
2½ dl vatten
salt
½ tsk chilipulver
¾ msk garam masala


Gör så här:

1. Skala, tvätta, torka och dela potatisen i fyra delar.

2. Värm smöret i en stekpanna och tillsätt gurkmeja och lagerblad. Stek i ett par sekunder och tillsätt sedan potatisen. Tillsätt vattnet och koka torrt. Stek på medelvärme i ca 5 minuter under omrörning.

3. Smaksätt med salt och chilipulver. Tillsätt sedan koriander och garam masala. Stek i ytterligare 2 minuter, tills potatisen är knaprig.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N