Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spanskt Nötkött

Spanskt Nötkött 2 port.


Ingredienser:

1 msk apelsinjuice (konc.), frusen och töad
2 tsk paprikapulver
1 vitlöksklyfta, mosad
1 msk olivolja
salt och peppar efter smak
450 g nötkött, helst filé, skuret i tunna skivor


Gör så här:

1. Blanda apelsinjuice, paprikapulver, vitlök, salt, olja och peppar i en liten skål. Gnid in blandningen på båda sidor om köttet och marinera i 1-4 timmar i kylskåp.

2. Stek på hög värme i 2-3 minuter på båda sidor eller tills lagom enligt din smak.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N