Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rårörda lingon ( Lingonsylt )

Detta e något som jag testade då de va slut på strösocker och de va så gott att jag i fortsättningen använder ljus sirap,,,

Alltså, man fram lite lingon ur frysen o låter dom tina ngt
sen häller man över ljus sirap efterbehag
och mixar med stavmixern

Låt det smälta en stund om du vill annars går det bra att äta direkt ...

Passar utmärkt till brunsås o köttbullar eller i gröten





Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N