Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kyckling Bhuna

Kyckling Bhuna 4 port


Ingredienser:

4 kycklingfiléer
1 msk vegetabilisk olja
1 msk olivolja
1 tsk garam masala
Marinad:
6 msk naturell yoghurt
1 citron, juice av
2 vitlöksklyftor, finhackade
½ tsk gurkmeja
1 msk paprikapulver
3 kardemummakärnor, krossade utan skal
½ msk salt
1 msk chilipulver
1 msk kummin
färsk koriander


Gör så här:

1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingen, marinera i minst 2 timmar.

2. Värm upp oljorna i en nonstickpanna och stek kycklingen tills genomstekt.

3. Tillsätt garam masala och färsk koriander. Servera med pilauris och varma naanbröd.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N