Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Helstekt Fläskfilé med Rosmarin

Helstekt Fläskfilé med Rosmarin 4 port


Ingredienser:

500 g fläskfilé
1 msk smör
1 msk färsk rosmarin ELLER 1 tsk torkad
1 tsk salt
1 krm svartpeppar


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175°.

2. Putsa bort eventuella hinnor från filen. Bryn filen runt om i ca 3 minuter på näst högsta effekt.

3. Ta upp köttet och lägg i en ugnsform. Krydda med rosmarin, salt och peppar.

4. Sätt en termometer i köttets mitt (lättast från kortsidan). Stek tills innertemperaturen är 65-70°, ca 10 minuter.

5. Ta ut köttet och täck med folie och låt stå i 10 minuter innan det skärs upp.

6. Servera med klyftpotatis.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N