Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Potatischeesecake

POTATISCHEESECAKE

8 bitar

Servera den varm med skivad pastrami eller skinka även god på ett Buffe´bord. Tycker den är användbar till det mesta

700 gr Kokt potatis
400 gr Färskost t ex Philadelphiaost
3 st Ägg
2½ dl Creme Fraiche
300 gr Riven Västerbottenost
6 st Salladslökar
Salt
Peppar

GARNERING

200 gr Färskost med gräslök
9 st Stora Kapris
Mejram
Paprikabitar

Smörj en rund form med löstagbar kant. Skala och skär potatisen i skivor. Mixa samman färskost, ägg och creme fraiche. Rör ner den rivna osten. Skär salladslöken i tunna skivor. Varva potatis, oströra och lök i formen. Salta och peppra mellan varven.

Ugnsbaka i 175 grader 40 – 50 min. Tills den fått fin färg och stelnat.

Garnering
Spritsa på färskost och garnera med kapris, mejram och paprikabitar

Hittat receptet i en gammal Året runt för länge sedan. Lovar att den är både festlig och god



Eva St
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N