Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spenatfisk

SPENATFISK

4 portioner

Tina 1 pkt bladspenat och bred ut den på ett smort, ugnssäkert fat. Lägg på 600 g fiskfiléer. Strö över ½ - 1 tsk salt, 2 krm citronpeppar och ½ tsk paprikapulver. Blanda 1 burk champinjonsoppa med 1 dl crème fraîche och häll över fisken. Strö på 3 msk riven ost och gratinera i 225° ca 20 – 25 minuter. Servera med pressad potatis.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N