Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pepparrotstorsk

PEPPARROTSTORSK

4 portioner

2 gula lökar
1 ½ msk smör eller margarin
500 g färsk torskfilé
1 tsk salt
2 msk riven pepparrot
4 msk klippt persilja
3 – 4 hackade tomater

Skala och hacka löken och låt den mjukna i matfettet i en liten gryta eller kastrull. Skär fiskfiléerna i portionsbitar, strö på salt och lägg ned dem i grytan. Sjud sakta under lock ca 5 minuter. Strö på riven pepparrot, hackad tomat och persilja.

Servera med kokt potatis och glöm inte grönsakerna!

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N