Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Indiangryta

INDIANGRYTA

4 portioner

400 g blandfärs
2 stora gula lökar
1 vitlöksklyfta
smör eller margarin
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
¼ krm cayennepeppar
2 ½ dl buljong av tärning
3 – 4 tomater
1 pkt djupfrysta brytbönor, ca 250 g
finhackad persilja

Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Fräs lök och vitlök i litet fett i en panna. Höj värmen och bryn färsen under omrörning. Salta och krydda med peppar. Häll i buljongen och låt alltsammans sakta koka under lock ca 5 minuter.

Skär tomaterna i skivor eller bitar. Blanda ned dem samt bönorna i grytan och låt alltsammans koka ytterligare ca 5 minuter. Strö rikligt med persilja över grytan.

Servera med pasta eller kokt ris och en grönsallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N