Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kassler Provencale

KASSLER PROVENÇALE

Servera gratinerad kassler med en ljuvlig doft och smak av vitlök. Rätten är enkel att tillaga även till många gäster och den gör alltid succé.

4 portioner

500 – 600 g benfri kassler
3 dl vispgrädde
1 dl hackad persilja
2 – 3 pressade vitlöksklyftor
½ tsk salt
½ - 1 krm svartpeppar
2 dl riven ost

Garnering:
persilja

Skär kasslern i tunna skivor. Lägg dem i en eller två rader i mitten av en ugnssäker form. Vispa grädden lätt och blanda ned persilja, vitlök, salt och peppar. Klicka grädden över kasslern i formen och strö över den rivna osten.

Gratinera i mitten av ugnen i 175 – 200° ca 30 minuter. Strö över litet hackad persilja och servera kasslern till ris, pasta eller kokt potatis, blandad sallad och vitt bröd.

Ska du laga till många går det fint att göra rätten i långpanna.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N