Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsinsoppa med kiwi

APELSINSOPPA MED KIWI

En lätt och svalkande fruktsoppa är många gånger den perfekta avslutningen på en mäktig middag. I stället för söta pulversoppor gör du här snabbt och lätt en mycket fräsch soppa på egen hand.

3 portioner

4 dl vatten
1 msk potatismjöl
1 ½ dl koncentrerad apelsinjuice
(fryst och tinad går bra)
2 – 3 msk socker
2 kiwifrukter
2 apelsiner

Serveringsförslag:
Servera soppan kall med små mandel-
kakor eller mariekex.


Koka upp vatten och potatismjöl under ständig omrörning och låt koka 6 – 8 sekunder. Ta kastrullen av värmen och låt redningen kallna, ca 10 minuter. Tillsätt apelsinjuice och socker, rör om soppan väl och låt den kallna helt.

Skala kiwin och apelsinerna och skär dem i tunna skivor. Häll upp soppan i portionsglas och lägg frukten vackert i dem.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N